Onnellinen lapsuus -

Runoilija sissar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieltäni kalvaa onnelliset muistot lapsuudesta.
Hetket kun leikimme kokonaisena perheenä.
Piilouduin takkisi sisään, eikä minua huomattu.
Juoksimme kaikki kilpaa mökkiin sisälle,
tyhjensimme puurolautaset etsien kuvia lautasten pohjasta.

Nyt poskellani vierii kyyneleitä.

Enää ei ole mökkiä,
ei lämmintä tunnelmaa,
eikä takkatulia.
Joit sen kaiken.

En halua nähdä sinua,
tahtoisin vain tietää
kaipaatko minua?

Selite: 
Avioerotuskaa lapsen näkökulmasta
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydänsärkyä.

Puhuttelevan Hieno ja Koskettava runo.

Ikävän paljon samaistun, näihin kuvaamiisi hyviin iltoihin.

Hieno runo

Sydänsärkyä.

Puhuttelevan Hieno ja Koskettava runo.

Ikävän paljon samaistun, näihin kuvaamiisi hyviin iltoihin.

Hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot