Salaisuus

Runoilija sissar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulen musiikkia,
tämä laulu tuo mieleeni auton,
maantien ja sinut.
Onnelliset hetket,
pienet onnelliset hetket,
nekin muuttuivat äkkiä salailuksi.
Salailun myötä hetket muuttuivat epämukaviksi.

"Ethän kerro äidille?"
Enhän minä kertonut.
Lahjoit minut olemaan hiljaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot