Pilvistä - maahan

Runoilija sissar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun bussissa,
matkalla pahaan maailmaan.

Armonaikaa on vielä 30min.
Voi kunpa tämä matka jatkuisi ikuisesti.
Tai saisin mennä takaisin.

Ajattelen,
"kyllä tämä tästä,
kunhan saan vaan muuta ajateltavaa"

Kunnes se tapahtui,
astuin alas bussista,
jouduin kohtaamaan kylmän,
karun totuuden.

Luuhistuin ja olin voimaton,
makaan vieläkin kylmässä räntä sateessa.

Miten pieni tynnyrissä kasvanut kotirotta voisi selvitä?
Miten pieni kotirotta pääsisi takaisin kotiin?

omaan tynnyriin,

jossa tuuli ei puhalla,

pahaa ei palvella,

eikä puukoteta selkään.

Selite: 
Heräsin karuun totuuteen. Maailma tosiaan on paha, ja pilvistä voi tippua kovalle asfaltille. Jos aiot valittaa kirjotus virheestä, ole hyvä ja kerro missä kohtaa se on :D se olis kivaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot