Haikuruno

Runoilija sissar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uusi pesä rakennettu
Kaikki on uutta
Koska tuntuu hyvältä?

Selite: 
Japanilainen haikuruno
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot