Mitä teinkään...?

Runoilija sissar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitten se tapahtui,
se jota odotin pitkään.

Suututin sinut taas,
olit juuri lähdössä ulos ovet paukkuen,
ja se loputon musta-aukko oli taas meidän välillä.

se tunne valtasi minut taas,
Kun nyrkkiä alkoi kuumottaa,
sydän alkaa jumputtamaan,
posket punottaa,
se tunne valtasi koko ruumiin,

en enää tajunnut mitä teen,
kävelin jalat tömisten luoksesi ja tein sen.

Tein sen mitä en koskaan olisi halunnut sinulle tehdä.
Tajusin vasta jälkikäteen,
mitä olin tehnyt.

Kadun sitä aina.

Selite: 
Miettikääpä sitte sitä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot