Äänettömyys

Runoilija Isatou

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 29.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikuiset sielut
pienet
jo ennen syntymää hylätyt
vielä lämpimään meren rantaan
kokoontuvat liki toisiaan
lohduttaen

Nousevat tanssimaan
keveät kauniit
pienet ikuiset sielut
jo ennen syntymää hylätyt
nousevat tanssimaan
jottei kukaan
unohtaisi heitä

Joka ilta
vielä lämpimään autioon rantaan

Tuuliko tuntee niiden
nyyhkytyksen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten haikean surullinen runo!
Ja k a u n i s -
riipivän herkkä.
Hauraskin.
Äänettömyyden oivallinen kuvaus.

Surullinen, lämminkin runo. Kaunista kerrontaa. Pidän

Kipeän haikea tuntu, suruinen runo ja kaunis

Niin, sielujen maailma on meille vieras mutta kiehtova. Kaunis, kaunis runo, joka kumpuaa varmaankin kipeistä päätöksistä ja syyllisyyden ja oikeiden ratkaisujen ristiriidoista.

Tämän runon näköö sielunsa silimin, ne utuuset 'pienet ikuiset sielut' tanssimas siinä rannalla. Hyvin kaunis ja vaikuttava runo kaikkineen.

Huikeaa sanataidetta !

Kirjoitat todella kauniisti ja mielikuvia herättäen.
Ylempikin runosi kosketti todella paljon.

Ps. Kiitos arvostelustasi. :) Lämmintä syksyä!

No, huh huh. koskettava runo.Onnea syntymäp.

Riipaisevan surumielinen ja hauras.

 

Käyttäjän kaikki runot