Nimetön

Runoilija Isatou

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 29.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli hyvä
et katsonut
minua silmiin
kun viimeisen kerran lähdit,
olisin tullut sokeaksi

Katsoit nimettömääni
ja jäätynyt sormeni
mureni lattialle

On hyvä
nyt
kukaan ei voi
kahlita minua

Tänään
hengitän
vapautta
hiljaa täytyn
luotan
elämä kantaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, jossa loppu huikaiseva!
Kolahti minuun, kiitos.

Koskettava, kaunis.
Viimeiset sanat loivat toivoa.

Tässä on jotain helpottonutta tunnetta.

Toinen säkeistö on vahva kuva, tämän runon hyinen mutta hieno ydin, kylmien väreiden lähde. Kiitos jäätävästä elämyksestä.

Harvoin olen lukenut täällä näin elävää ja viileää, samaan aikaan kaunista runoa. Kerrassaan vaikuttavaa tunnelmointia.

"On hyvä
nyt
kukaan ei voi
kahlita minua"

INDEED. Tää on aevan ihana. C8 ♥

kaunis runo suuresta voimasta

 

Käyttäjän kaikki runot