Vapaa

Runoilija -LoveAngel-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2005
Viimeksi paikalla: 18.12.2015 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lahjoitin sinulle särkyneen sielun, sä otit mun rakkauden vastaan. Nyt enää kuulen sun äänesi unien takaa, ja taistelen harhoja vastaan. saat minut aina paremmin voimaan. eteesi tekisin mä mitä vaan. Ennen kävelin suljetuin silmin. en nähnyt kun tulit mua vastaan. nytkun koskaan enää en nähdä voi sinua, en mitään muuta kai kaipaa. eteesi tekisin mä mitä vaan. ja kun pysähdyn katsomaan, on lumi peittänyt tän maan ja se saa mut toivomaan, et voisin aikaa kuljettaa. Pilvet piirtää sun kasvot. tuuli kuiskaa sun nimesi ja saa sointuna kauniina soimaan. pilvet piirtää sun kasvot. nään valoissa nimesi. saat minut aina paremmin voimaa. muistan hymysi, nauravat silmäsi. jäit kauniina kuvina sieluun. aallot kuljettaa muistosi, hiljentää huutosi. mä jäin tänne tuntemaan kaipuun.
 

Miten voikin olla näin ihana olo...

Nyt ymmärrän ku puhutaan;
Vapaa kuin taivaan lintu.

Nyt mä oon yks niistä linnuista,
vihdoin.

Enää en kulje
käsiraudat käsissä,
paikannin nilkassa,
salakuuntelulaite rinnassa.

Nyt oon vapaa,
ja tästä aijon nauttia.

Enemmän kun mistään muusta,
koskaan.

Vapaus ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen.

Oi että elämä on sitten ihanaa... :)

Selite: 
Kyllä se aurinko alkaa sieltä pikku hiljaa pilkahtelemaa...toivottavasti se tulee viel jonai päivänä kokonaa pois sieltä tumman ja synkän pilven takaa eikä hävii enää koskaa :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet vielä niin nuori joten nauti todella tuosta vapaudesta sydämesi kyllyydestä, älä anna toisen itseäsi sitoa, oikea rakkaus ei sido, uhkaa eikä pelottele, tsemppiä sulle!!!

Kuulostaa hyvältä..oikea asenne.
 

Käyttäjän kaikki runot