Lapsellista..???

Runoilija -LoveAngel-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2005
Viimeksi paikalla: 18.12.2015 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lahjoitin sinulle särkyneen sielun, sä otit mun rakkauden vastaan. Nyt enää kuulen sun äänesi unien takaa, ja taistelen harhoja vastaan. saat minut aina paremmin voimaan. eteesi tekisin mä mitä vaan. Ennen kävelin suljetuin silmin. en nähnyt kun tulit mua vastaan. nytkun koskaan enää en nähdä voi sinua, en mitään muuta kai kaipaa. eteesi tekisin mä mitä vaan. ja kun pysähdyn katsomaan, on lumi peittänyt tän maan ja se saa mut toivomaan, et voisin aikaa kuljettaa. Pilvet piirtää sun kasvot. tuuli kuiskaa sun nimesi ja saa sointuna kauniina soimaan. pilvet piirtää sun kasvot. nään valoissa nimesi. saat minut aina paremmin voimaa. muistan hymysi, nauravat silmäsi. jäit kauniina kuvina sieluun. aallot kuljettaa muistosi, hiljentää huutosi. mä jäin tänne tuntemaan kaipuun.
 

Luuletko et oon vielä niin lapsellinen ettei mulla ole pokkaa mennä puhumaa porukoilleni asioista suoraa?

Luuletko et voitat sillä kiristämisellä jotain?

Luuletko et saat aiheutettua mulle pahan mielen sillä et haukut mua mun sairauden perusteella?

Luuletko etten voi jatkaa elämääni ilman sua?

Ei.

Nää asiat ei mee niin.

Mulla kyllä on pokkaa mennä puhumaa porukoilleni,
koska tiiän et ne nykyää luottaa muhun ja uskoo mua.

Ja koska tän päivän jälkee ne uskoo mua,
sä et tuu voittamaa sillä kiristämisellä mitää,
pikemminki häviit.

Mä en todellakaan pahota mieltäni sun haukkumisistas,
tiiän et ne on ihan aihettomia eikä niistä pidä välittää.

Ja kyllä mä kuule voin jatkaa elämääni ilman sua.
Sanoisinko et se on jopa helpompaa ku sun kanssa.
Ei tarvi elää koko ajan sen sun suurennuslasin alla.

Joten mietitääs nyt uudestaa...

Kuka se lapsellinen olikaa?

Muista.
Ikä ei kerro kaikkea...

Selite: 
Minä 17, exä 20. Vai meniköhän se sittenki toisinpäin tuolla pääkopassa...??? :D
Kategoria: 
 

Kommentit

IKÄ EI KERRO KAIKKEA!!!!!!!! joskus mä perustan sellasen kampanjan.. niiinniin.. todella hyvä runo.. mun makuun täydellinen! :) <3 suosikkeihin-->

P.S exät on perseestä!

Huoh... Exät. En tiedä sairaudestasi, mutta jos siitä aukoo niin ei ole kovin fiksu ihminen ja hänet voi jättää aivan omaan arvoonsa.

 

Käyttäjän kaikki runot