Miks sä teet tän?

Runoilija -LoveAngel-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2005
Viimeksi paikalla: 18.12.2015 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lahjoitin sinulle särkyneen sielun, sä otit mun rakkauden vastaan. Nyt enää kuulen sun äänesi unien takaa, ja taistelen harhoja vastaan. saat minut aina paremmin voimaan. eteesi tekisin mä mitä vaan. Ennen kävelin suljetuin silmin. en nähnyt kun tulit mua vastaan. nytkun koskaan enää en nähdä voi sinua, en mitään muuta kai kaipaa. eteesi tekisin mä mitä vaan. ja kun pysähdyn katsomaan, on lumi peittänyt tän maan ja se saa mut toivomaan, et voisin aikaa kuljettaa. Pilvet piirtää sun kasvot. tuuli kuiskaa sun nimesi ja saa sointuna kauniina soimaan. pilvet piirtää sun kasvot. nään valoissa nimesi. saat minut aina paremmin voimaa. muistan hymysi, nauravat silmäsi. jäit kauniina kuvina sieluun. aallot kuljettaa muistosi, hiljentää huutosi. mä jäin tänne tuntemaan kaipuun.
 

Miks sun pitää kuisata mua?

Ehkä vaan testaat haluunko oikeesti erota mut..

Eiks eiks mun käyttäytyminen kerro tohon vastauksen?

Jos ei ni mikset voi tulla suoraa puhumaa?

Miks sun pitää kiusata mua sillä et "oot kiinnostunu" mun erittäin hyvästä kaverista,
sellasesta joka ei todellakaan oo yhtää sun tyylinen.

Turha kieltää tota,
mä tunnen kyllä sut jos sen verran hyvin et tiiän.

Ja pidätkö mua niin tyhmänä etten menis kysyy sun kavereilta mikä tilanne on?

Kysyin, ja sain just niitä vastauksia mitä epäilinki saavani.

Luuletko et nekää on niin lapsellisia et pimittää multa sellasta tietoa jos meen suoraa kysymää?

Sä oot niiiiiin väärässä,

jälleen kerran.

Kasvaisit jo aikuiseks...

Ymmärrä jo et meidän tiet eros,

eikä palaa enää yhtee.

Mä jatkan elämääni,

sä jatkat elämääs,

piste.

ymmärrä nyt jo!!!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot