Nimetön

Runoilija pirpanaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän, mitä haluan Tiedän, mitä tarvitsen Teen elämästäni elämisen arvoisen
 

Väitit, että olisin se, jolle sydämesi kuuluu

Väititkö

turhaan?

Halusin, että pysyisit luonani ikuisesti
että lentäisimme yhdessä pois, siivillämme

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot