Nimetön

Runoilija pirpanaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän, mitä haluan Tiedän, mitä tarvitsen Teen elämästäni elämisen arvoisen
 

Ilman sinua olen kuin lintu ilman siipiä.

Ilman sinua olen kuin talo ilman kattoa.

Kaipaan tuoksuasi, silmiäsi, kosketustasi.
Kaipaan kasvojasi, pehmeitä käsiäsi, kaunista hymyäsi.
Kaipaan hiuksiasi, kaipaan ääntäsi.
Kaipaan jokaista raajaasi, jokaista atomia ihollasi.

Jätit jälkesi, tuhosit lähdölläsi elämäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana.. Kuvastaa hyvin mun tuntemuksia nyt kun henkka on pois. Ihanaa, onnellista ja rakkauden täyteistä vuotta 2010! :)

 

Käyttäjän kaikki runot