silmäsi, hymysi, huulesi, kasvosi

Runoilija pirpanaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän, mitä haluan Tiedän, mitä tarvitsen Teen elämästäni elämisen arvoisen
 

Aina, kun silmäsi nään,
Aina, kun hymysi nään,
Aina, kun huulesi nään,
Aina, kun kasvosi nään,
niin aina se mua houkuttaa, sen jälkee muistutta, kuinka paljon voi rakastaa
ilman että toinen edes huomaakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis runo. Aivan ihana. Suosikeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot