Nimetön

Runoilija pirpanaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän, mitä haluan Tiedän, mitä tarvitsen Teen elämästäni elämisen arvoisen
 

Mitä pitäisi tehdä,
jättää mennyt taakse vai ikävöidä viellä?
Murehtia elämääni, katsoa taakseni

Pitäisikö unohtaa kaikki ja aloittaa alusta
Mutta kun ilman sinua - olen hukassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suru kannattaa käsitellä muttei menneeseen pidä jäädä

suru kannattaa käsitellä muttei menneeseen pidä jäädä

 

Käyttäjän kaikki runot