Nimetön

Runoilija Turhaton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005
Viimeksi paikalla: 19.11.2021 11:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hukun, hukun, hukun siihen mereen josta sikisin
 

en tiedä kumpi on selvempi merkki masokistisuudesta

se, että käsken sinut pois
kun haluan sinun jäävän

vai toisinpäin

Selite: 
joomoi oon lissu ja meen hakkaa päätäni seinään -->
Kategoria: 
 

Kommentit

juurikin näin. Hieno runo!

Olen täysin samaa mieltä edellisen kanssa :)
Tässä on ideaa

juurikin näin. Hieno runo!

Olen täysin samaa mieltä edellisen kanssa :)
Tässä on ideaa

 

Käyttäjän kaikki runot