Pidä musta kiinni.

Runoilija Pequenino anjo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vähän kuollut nyt.
 

Pidäthän musta kiinni,
etkä päästä koskaan irti?
Hyvä,
en enää selviäisi ilman sinua.
Menisin rikki
ja paiskautuisin kallioihin.
Palaseni lentäisivät kuohuviin aaltoihin
ja vajoaisivat seitsemän meren pohjaan.

Pidä musta kinni,
älä koskaan lennä pois.
Älä kohoa maailmojen tuuliin,
kauniisiin pilvilinnoihin.
Sillä en pääse mukaasi taivaaseen,
pääsen täältä vain alaspäin.

Pidä musta kiinni,
jaa yhdeksäs ihme kanssani.
Älä koskaan jätä yksin.

Selite: 
Ikuisuus sitten kirjoitettu. Perustuen poikkiksen kanssa käytyyn tekstailuun. ^^
Kategoria: 
 

Kommentit

yhdeksäs ihme? :o
pilvilinnat on vallihautoja varten, mieti mitä kaikkea niihin saa sijotettua: vaikka sen tärkeimmän! pääset sinäki vielä samoihin pilviin pojan kanssa :)

 

Käyttäjän kaikki runot