Salaisuus.

Runoilija Pequenino anjo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vähän kuollut nyt.
 

Kaunis salaisuus,
kuiskaus hiljaisuudessa.
Kosketukset ihollasi,
sormenpäiden suudelmat.
Hyväilevät huulet,
rakastavat katseet.
Kaunis salaisuus,
piilotettu meiltä itseltämme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.. ^^

suloinen :)

Runosi on yksi kaunis salaisuus <3

oih:) mikä nättimys:') rupes itkettämään:) sormenpäiden suudelmat. OIH<3

 

Käyttäjän kaikki runot