Fanipala.

Runoilija Pequenino anjo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vähän kuollut nyt.
 

Kaikki se kaunis,
mitä joskus rakastin.
Uupunut vuosien pyörityksestä,
väsynyt kuollakseen.

Kaikki se kaunis,
mitä joskus rakastin.
Kadotettu iäksi,
puhkikulutettu.

Löytyisikö kirppareilta
vähänkäytettyjä ja siis kuin uusia
Elviksen LP-levyjä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin haikee tunnelma. pidin runostasi.

Kaunis runo, tunteella kirjoitettu. Otsikkoa en vain osaa yhdistää runoon. Hienoa tekstiä silti.(:

Kiehtovan kaihoisa tunnelma. Otsikko ihastuttavan sopiva juuri tähän.

 

Käyttäjän kaikki runot