Ja he sanoivat.

Runoilija Pequenino anjo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vähän kuollut nyt.
 

Enkä voi koskaan unohtaa.

Ne sirpaleet vierelläni,
valheidenne jäljet ranteissani,
kättenne jäljet ihollani.

Ja luulitte,
että unohtaisin.

Ja sanoitte,
että rakastatte.
Luulitte,
että uskoisin.

Uskoinkin.

Vaan en enää,
istuessani sirpaleitteni keskellä,
jätettynä yksin,
vain kylmä maailma ympärilläni.

Enkä voi koskaan unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot