Toni.

Runoilija Pequenino anjo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vähän kuollut nyt.
 

En uskonut että mikään kykenisi satuttamaan minua.
Mutta pahus,
kompastuin rakkauteen.

Kompastuin ja satutin polveni,
etkä sinä puhaltanut kipuani pois.
Ryömin ja kompuroin,
etkä sinä enää edes katsonut päin.
Poltin itseni tulessasi,
etkä sinä tullut sirottelemaan tuhkiani.
Tarrauduin kiinni suklaisen sulavaan ihoosi,
ja sinä pakotit minut repimään itseni irti.

Mikään ei voi satuttaa minua.
[Ainakaan,
en kerro sitä sinulle.]

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olen kauhea, arvostelen saman toistamiseen. sillä nyt nimi Toni merkitsee itsellekkin jotain, valitettaavasti. Kuukauden odottelua, sormien pyöritystä, kyyneleitä sekä valvottuja öitä, kikatellen. Unohtamatta sitä tuoksua, jota hän huokuu, myönnän; olen pahasti ihastunut.

Olen varma, että olen tämän miljoonasti lukenut. Ja aina tämä saa silmäni kostumaan.

Ja nykyään toivon, että tämä on mennyttä. Toivon isosti, mitä sinulle kuuluu? <;

tässä on hyvin kuvaavaa tekstiä. huumorilla höystetty vakava-aiheinen runo. loppu valitettavasti liiankin totta.

 

Käyttäjän kaikki runot