Lesken tarha

Runoilija Temanderi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2014
Viimeksi paikalla: 28.4.2018 0:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

On elämä kuin kahlaamista syvissä vesissä, kiipeilyä korkeilla huipuilla, tanssia veitsenterällä. Tunteen elävät, sydämemme sykkivät. Jakakaamme riemumme, murheemme, polttavimmat fantasiamme, hyvät ystävät.
 

Paksu, vihreä köynnös kiipeää seinää.
Se koko seinän jo lähes ikkunoita myöten peittää.

On talo vanha, ja sen pihassa villiintynyt puutarha,
joka katseen kerää ohikukijalta.

Suihkulähde levääntynyt, pohjansa lehtiin peittynyt,
pulppuaa vettä vilpoista.

Ei läteen allas enää uutuuttaan loista,
on mennyt vuosia jo sata, ellei toista.

Ajan tuoma patina näkyy puutarhassa.
Sitä leski vanha käy aina hoitamassa.

Ei liikaa harvenna leski tarhan satoa.
On näky runsas hänestä kaunista.

Ei ole ihme, että katseen saattaa
tarha vangita. On hoito hellää ja
leski käsistään taitava.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana puutarha suihkulähteineen, köynnöksineen ja vanhoine taloineen. Upeaa luettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot