Ihanimmalle

Runoilija Temanderi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2014
Viimeksi paikalla: 28.4.2018 0:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

On elämä kuin kahlaamista syvissä vesissä, kiipeilyä korkeilla huipuilla, tanssia veitsenterällä. Tunteen elävät, sydämemme sykkivät. Jakakaamme riemumme, murheemme, polttavimmat fantasiamme, hyvät ystävät.
 

Elämää vihreistä silmistäsi peilaan.
Nautin intensiivisestä katseestas.
Hymyysi hukuttaudun. Sille antaudun.
Tuoksustas suloisesta hullaannun.

Kehosi vasten omaani, niin lämpimänä,
silkin pehmeänä, saa aikaan hekuman väreitä.
Tunnen, olemme yhtä, sinä ja minä.

Hiivit mieleeni varkain illansuussa,
aamulla varhain.
Olet öisin unista parhain,
päiväunelma kaikista rakkain.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot