Liekeissä

Runoilija Temanderi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2014
Viimeksi paikalla: 28.4.2018 0:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

On elämä kuin kahlaamista syvissä vesissä, kiipeilyä korkeilla huipuilla, tanssia veitsenterällä. Tunteen elävät, sydämemme sykkivät. Jakakaamme riemumme, murheemme, polttavimmat fantasiamme, hyvät ystävät.
 

Kuuman punan tunnen poskilla.
Lämpö jakautuu pitkin kehoa.
Pienet väreet lailla sähkön virtaa,
kun luokses sun luon lemmensiltaa.

Jo kosketukses sielussain tunnen.
Tuoksus ihanan mä saatan aistia.
Tunnen väreilyn suudelmas huulilla.

Niin kiihkeä, niin kauniin polttava,
on lempi meidän täydessä loisteessaan.
Sä sydämein sait kerran palamaan,
näin liekki ikuinen mul rinnas roihuaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot