Sinua kaipasin joskus

Runoilija Ragdoll

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En pyydä rakkauttasi,
en helliä sanoja,
turvallista syliä.
Lohdutusta.

En kaipaa sääliäsi,
tyhjiä lupauksiasi.

En tarvitse rahojasi,
elämänohjeita
tai mitättömiä lahjoja.

Olen oppinut pärjäämään

yksin

Yhden asian toivoisin
sinun tekevän:
pyytäisit edes anteeksi.
Vaikka se ei korjaisi mitään,
ehkä lämmittäisi sydämeni

hetkeksi

Vain siksi,
kunnes muistan millainen
oikeasti olet.

Selite: 
Taas runo äitistä.. siltä ny on turha odottaa anteeksipyyntöä, se on nii täydellinen (niin hän itsensä näkee) MINÄ OLEN SYYLLINEN!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot