Skitsofreniaa

Runoilija Ragdoll

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei tuu uni,
ei tuu uni,
ei uni tuu,
ei.

`Kirjoita se makuuhuoneesi oveen`

*Kirjoittaa pienellä,
verisellä sormellaan
makuuhuoneen oveen:
Ei tuu uni,
ei tuu uni,
ei uni tuu,
ei.*

"Olisitko nyt tyytyväinen?"

"Äiti, auta.."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava. Pidin siitä kuinka sirpaleinen tämä oli ja miten se eteni ja muuttui.

 

Käyttäjän kaikki runot