Nimetön

Runoilija Ragdoll

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoin raivoissani,
vihaisena,
syksyn hetkeksi tappamaa,
liian pieneen,
keltapunaiseen tulipukuun ahtautuvaa,
liian suurta puuta.
Se tuo mieleeni sinut.
Niinkuin joka syksy,
jolloin kylmyys tuhoaa kaiken kauniin ympäriltäni,
mutta kevät herättää sen kaiken uudestaan.
Vaan ei nyt.
Teit sen mitä rukoilin sinua unohtamaan.
Raha ei ratkaise mitään.

Myit sieluni sille, joka tarjosi siitä hinnan, jota pyysit.
Hinta, joka oli liian pieni tuolle rikkaalle anastajalle
ja minulle.
Mutta sinulle se oli tarpeeksi, jotta pystyisit jatkamaan elämääsi.
Kanssani, mutta ilman sieluani.

Selite: 
mietteitä iskän myytyä meille kaikille niin rakkaan veneen. En ole vihainen, mutta sattuu..
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvin kirjoitettu runo. Luin monta kertaa ja joka kerta muuttui paremmaksi. Kiitos tästä.

runosi on lukemisen arvoinen :)

 

Käyttäjän kaikki runot