Miten tehdä mies onnelliseksi miehen ymmärtämättä mitä tapahtui

Runoilija hilipatihippan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2006
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 3:33

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hippa. Mikä sinä olet?

(En aina huomaa tekstejä kommentoidun, joten jos en kiitä tai kuittaa tai sano mitään, niin se ei suinkaan tarkoita, ettenkö arvostaisi kommenttia.)
 

Aamukahvin ääressä kerroin.
Eilisiltana
päätin kirjoittaa runon
rakkaudesta
rakkaudestani sinuun.
En osannut.
Aloitin kyllä.
Sanoit:
Niin minäkin sinua.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmaan häkellyttävää.
Siinähän se asian ydin.: )

Ihana.

Suloinen.

todella ihana runo, sai hymyn kasvoilleni :) meni suosikkeihin.

nauraa..kiva

Ihana! Siis kerrassaan!

joskus pelkkä ajatuskin riittää=) ihastuttava on runosi!

Todella herttaista.
Pidin
:)
Kaunista. :)
:)
hieno oivallinen kiitos!
:) hymy riittää kiitokseksi.
Parhautta.
:)
Miten niin ymmärtämättä?
Varmaan hieno fiilis :)
:)
Kaunis pidin :)
:)
Hieno kuvaus keskinäisestä ymmärryksestä.
:)
 

Käyttäjän kaikki runot