Liftauksen hyvät ja huonot puolet

Runoilija hilipatihippan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2006
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 16:24

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hippa. Mikä sinä olet?

(En aina huomaa tekstejä kommentoidun, joten jos en kiitä tai kuittaa tai sano mitään, niin se ei suinkaan tarkoita, ettenkö arvostaisi kommenttia.)
 
Kuuntelin Roger Watersin levyä
liftaajasta
liftauksen hyvistä ja huonoista puolista
ja se iski.
Viilsi syvältä.
Syvään.
Rogerin huutaessa
”Pysy luonani”
toistellessa
toistellessa
”Pysy luonani, pysy luonani, pysy luonani!”
siinä samassa se iski.

Minä haluan rakastaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen varmasti haluaa rakastaa jotakin, elämänsä aikana <3
:)
Kuulua johonkin pysyvästi.
Vaikka etsisi kulkien,
Pitkin maita ja mantuja.
Sydämmensä ankkurioida.
Asunnokseen kodin,
Jonkun tietyn sisällä.
Johon palata turvaan
Reissuiltansa.
Tuttua tunnetta
Kaukokaipuuta ja
Ihon ikävää, kodin lämpimään.
Kyllä.
Koskettavaa. Viimeinen rivi viiltää syvältä. 
:/ Kiitos. Viiltää se.
Koskettaa, hyvä loppuniitti, ihastan.
:) kiitos.
Kaunis runo ja tuttu tunne...
Yeap.
Ihana, tykkäsin tästä! 
:)

Itseäni joku siinä häiritsee, vaikka ihan itse olen syyllinen tekstiin.
Musiikki opettaa kulkijaa
Haluamaan olla paikallaan.
Ristiriitaisen selvä juttu.
Ihan tuttu.
:)
 

Käyttäjän kaikki runot