Hieno ihminen

Runoilija hilipatihippan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2006
Viimeksi paikalla: 16.4.2024 1:35

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hippa. Mikä sinä olet?

(En aina huomaa tekstejä kommentoidun, joten jos en kiitä tai kuittaa tai sano mitään, niin se ei suinkaan tarkoita, ettenkö arvostaisi kommenttia.)
 

Ei minusta hienoa ihmistä tule
pidän liikaa jalkojen heiluttelusta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa todella mielenkiintoinen toteamus.
miksi tätä taitolajia nimitetäänkään niin iskee minuun.
Sitä kutsutaan nimellä emmä tiiä, mutta kivaa.
Hih. Tosi hauska. Ei olla niistä paskantärkeistä, ei ne mistään mitään tajua.
Jalkojen heiluttelu on tärkeää.
Voi hyvänen aika - siis niin hauska runo, mutta jokuhan voi pitää hienosta jalkojen heiluttelijasta!
Totta. Mielestäni jalkojen heiluttelu on hienoa.
Vau. Tähän samaistun. Mahtava! 
Hyvä. Perustetaan jalkojen heiluttelu -klubi.
Ehdottomasti. Kengätkin valitsen sen mukaan, mahtuuko niissä heiluttelemaan varpaitaan.
ja minä pidän tästä runosta!
Kiitos :)
Minä pidän karpaloista.
:-)
 

Käyttäjän kaikki runot