Pitkä matka

Runoilija Silkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2005
Viimeksi paikalla: 5.1.2024 17:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.11.1981


:)
 
 

Matkojen takaa
aikojen mentyä.

Jokien siirryttyä.
Peltojen muutua niityiksi.

Tuonelan tuolta puolen
lautturin matkan takaa.

Löydän luoksesi
Rakkaani.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava runo...jylhä ja herkkä.

tähän voin samaistua.. tuolla sydämen suojassa AINA

pidän tästä.

Mie luin sinun aiemmasta runostasi, että !

Yöpöydälläsi harppi ja kulmamitta terävää kynää kiusaavat. Niinpä. Mutta rakkausrunosivustollapa terävillä runoilla kiusaa Silkki.

Kaipuusta kertonee hieno runosi.

Hieno molli voittoinen runo Kovasti pidän!

Tässä runossa nousee lukijaan mieleen ajatus jostakin vaikeasta kokemuksesta, jonka jälkeen alkaa kuin uusi aamu ja rakas on vierellä.

Ihana jälki jää runosta.
Pidin paljon.

Kylmiä väreitä.. tämä oli pysäyttävä ja herkkä runo. Rakkausruno parahimmillaan. 
 

Käyttäjän kaikki runot