Olen

Runoilija Silkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2005
Viimeksi paikalla: 5.1.2024 17:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.11.1981


:)
 
 

Olen istunut pimeässä,
hiljaisuudessa.

Vuodattanut kyyneleitä,
ehtymättömiä.

Huutanut sanatta,
nimettömälle.

Käpertynyt peittoon,
lämpimään.

Nukahtanut unettomaan,
yöhön.

Selite: 
Joskus vain mielen valtaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossa on tuttua tunnetta.

Voi että....

Olet sanoillasi lohduttanut
jotakuta toista?
Sydän kirjoittaa
ketä rakastaa.

Hienoa.

tämä kolahti ja sattui.

Herkkää..
Taiten kirjootettu

``halaa``

suoraa tunnepurkausta, aitoa, pidin

tutun oloista asiaa, monesti samanlaisia asioita on mielessä pyörinyt, mutta kaiken kanssa on vain elettävä. Joku viisas on niinkin sanonut, että niin
käy kuin hyvä on!

pidin paljon :)

Arvoituksellinen teksti.

Toisinaan tuttu tunne varmaan jokaisella kuin runonakin onnistuneet : Sana /- tunnetilat !

joskus on niin surullinen että kyyneleitä tulee silmistä vaikka ei tahtoiskaan...ihana runo =)

Kaipuu niin voimakkaana, ettei mikään ole mitään, jos mielenkiinnon mukaan ajatellaan.

Mikään ei vie mieltä, kaipuun luota kauas pois,
jos hän tänään lähempänä olla vois, enää näyttäisi en kieltä.

Runon alakuloisesta fiillingistä tulee hiukan kiukuttelun tuntu mieleen.

Hyvä runo saa kyllä ajatukset liikkeelle.

taitavaa runoa, pidän

Simply a good poem!

Nukahtanut unettomaan yöhön aaah ihanan kuuloista

Unettomaan yöhön yksin käpertyy :D pidin paljon :D

Ihana runo. :-)

Kaunis. Hauras. Tähän voi varmaan jokainen samaistua

*oih*
upeaa

Voi, mitä kaipuuta ja haikeutta... Kuitenkin runosi on kaunis.

Kaipuutta, haikeutta, ehkä ripaus suruakin?
Kolahtaa.
Suosikkeihin.

Upea runosi synkkyys on.
Uneton yö!! Huima kuva :-7

Joskus on itkettävä oikein kunnolla että jaksaa taas.Pidin tästä runosta.

Haikea on sävy.. Pidin paljon!

Osui...tuttu tunne silloin tällöin.

Vahvoo tunnetta runossas!
Kyllä immeine on sillon heikoemillaan, ku rakkauven kaepuu on vahvimmillaan.

Kyyneleet puhdistavat mielen. Hyvä on herätä uuteen aamuun.

Kaunista ja herkkää, tunteen paloa :D!

Onneksi on "pesä", jonne käpertyä
ja itkeä pahaa mieltä. Ja runon
kirjoittaminenkin auttaa, olen sen kokenut
vastaavassa mielentilassa. *Lämmin hali*

Näin se elämä kulkee rataansa.

Herkkee vahvoo kaepuuta!
syvän rakastaa...

Älä unohda
Suudelmia

Kosketusta

Ajatus on hetken lempi

Joskus tulee noita tunteita joiden ei soisi tulevan, mutta ehkä nekin kuuluvat elämään. Koskettavan suruisa runo.

Niinhän se on. Kaikille tunnetiloille ja sanattomille huudoille on syynsä. Joskus se on pettymys ihmissuhteessa, turhautuminen toiseen tai itseen, väheksytyksi tuleminen Aina syytä ei edes tavoita, ja joskus niitä voi olla niin paljon, että hetkeksi kaikki tuntuu kaatuvan päälle. Ja kuitenkin sitä on, on ja tuntee, käpertyy ja nousee taas uuteen päivään
 
 

Käyttäjän kaikki runot