Pysähdy ja katso

Runoilija Silkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2005
Viimeksi paikalla: 5.1.2024 17:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.11.1981


:)
 
 

Näe sama, kuin minäkin.

Taivaanrannan taa katoavan auringon
viime värit puiden latvoissa.

Auringon säteiden leikki lammen lainella
veneen vanavedessä.

Sadepisarat sateenkaaren päällä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, kepeä ja kesäinen. Sen aistii, vielä syksylläkin!
Kaunista ja maalailevaa :>
Kauniisti kuvattu. Elämän herkkää ihmeellisyyttä
 

Käyttäjän kaikki runot