Lonely

Runoilija Sofiia

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikeuksien kautta voitoon !
 

Olen Huoneessani, aivan yksin
Lähden ulos, yritän piristyä
Mutta näen vain hymyileviä ihmisiä kadulla
Lapsen joka syö tikkaria ja pitää äidinsä kädestä kiinni
Kaksi rakastavaista jotka pitävät toisiansa kädestä
Olenko iloinen?
En tiedä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot