Toivo

Runoilija Sofiia

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikeuksien kautta voitoon !
 

Monilta kysytään mitä haluat elämältä,
Niin minultakin.
Minä haluan elämältä miehen joka vie jalat alta.
No, olen löytänyt sen,
Ainoa ongelma on että mies asuu eri maassa,
Mietin häntä koko ajan.
En saa häntä päästäni.
Toivottavasti en ole ainoa kenelle on käynyt näin.
Mietin vain koko ajan, että koska ostan uuden lentoliput.
Haluan hakea sydämmeni takaisin sieltä minne jätin sen..
Always in my heart <3

Selite: 
Ei oikeastaan runo mutta tullut suoraan sydämmestä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot