Sinä, elämäni valo

Runoilija Sofiia

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikeuksien kautta voitoon !
 

Suutelin sinua,
Halasin sinua hellästi,
Olet viimeinen asia mitä ajattelen ennen kuin menen nukkumaan,
Minulla ei ole muita,
Mutta muita en tarvitsekkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi sinua!!!! <3 <3 <3
IHANA!!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot