Ihana ystävä

Runoilija Chabalabaloo

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on
 

Onneks oot olemassa.

Ihminen johon luotan täydellisesti,
ja jolle voin kertoo kaiken.

Oot tärkee,
ja toivon
et pysyt mun elämäs viel pitkää

Luottamus.
asia joka pitää meidät yhedessä ja joka rakentaa tätä ystävyyssuhdetta

pettymykset.
onneks ollaan oltu toistemme tukena, ja autettu toisemme kuopast aina uudestaa ja uudestaa

Hullut reissut.
Kaiken näköstä koettu
ja tullaa viel kokemaa.
Itketty ja naurettu samaa aikaa,
ihan vaa siks et rakastetaa toisiamme
ja osataa olla omia itsejämme
ja pitää hauskaa,
Riehuu nii et muiden ihmisten päät menee sekasin ku ne kattoo meitä.

Rakastan sua ystävä,
sul on aina paikka mun sydämes,
tapahtu mitä tapahtu

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot