Runoilija Chabalabaloo

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on
 

Kylmässä istun jalkojesi välissä
ja nojaan sinuun
Sinä lämmität minua
ja halaat lujasti
ja sanot että viihdyt siinä.
Tunnen samoin,
enkä tahtoisi hetken ikinä päättyvän.

Monta tuntia juttelemme
ja opimme toisistamme lisää.
tieto ei ikinä lopu.
luulin jo kaiken tietäväni,
sinusta ja elämästäsi
mutta en tiennytkään
ja rakastuin sinuun vain enemmän

Pysy aina vierelläni,
en jätä sinua.
tiedän kauheita asioita
joita olet tehnyt
mutta se ei vähennä rakkauttani
ne ovat menneitä,
nyt on tämä hetki
ja tulevaisuus

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot