kerrotko miksi

Runoilija Chabalabaloo

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on
 

Sä lupasit,
et silti tenhyt sitä.

Kolme viikkoa,
se on pitkä aika,
ja sä lupasit nähdä mut,
vielä tänään.

Nyt mä vaan mietin,
yksin,
mikä on,
mikset tullut?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Noin sitä vain joskus käy. Vanha viisas sanonta on
tuosta tulemisesta, Tulla saa ja mennä saa, mutta tulla ja mennä ei saa.

 

Käyttäjän kaikki runot