L'hirondelle

Runoilija artichoke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä elän siellä, missä tumma asfaltti sylkee oransseja valojuovia ja taivaskin itkee ihan oikeasti. En sentään puhu tuntemattomille Pariisin metroissa. Ihan vielä ainakaan.
 

Minä haluan
olla lintu -
ja lentää.

Siellä, minne
ajatukseni
karkaavat.

Siellä jossain
kaukana, jossa
joku rakastaa.

Ja kaipaa
ja odottaa.
Ihan yhtä paljon.

Enemmänkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo... pääskysistä pidän myös :D

Aivan ihana runo
niin kauniisti kuvattu
kaukaisen rakkaansa kaipuuta
sitä miten ajatukset karkailevat häneen
Suloinen tuo viimeinen sana

 

Käyttäjän kaikki runot