Anteeksi, että tapahduin sinulle

Runoilija artichoke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä elän siellä, missä tumma asfaltti sylkee oransseja valojuovia ja taivaskin itkee ihan oikeasti. En sentään puhu tuntemattomille Pariisin metroissa. Ihan vielä ainakaan.
 


Sinä pyydät minua
käymään ensi keväänä
tai syksyllä

Ja voi miten hassua,
tuumaan, sillä ehkä

Me joisimme hopeateetä
ja sinä tunnustelisit, miten
piirryn sormillesi

Mutta lopultakin joku
toinen painaa huuliaan
silmäluomilleni

Ja minä unohdan, miltä
tuntui, kun hipaisit
varpaitani:

Ei niin miltään - ja
silti aivan liikaa

Selite: 
<i>elokuu</i><br /> <br /> Emmy the Great - 24
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot