Our hearts pump dust

Runoilija artichoke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä elän siellä, missä tumma asfaltti sylkee oransseja valojuovia ja taivaskin itkee ihan oikeasti. En sentään puhu tuntemattomille Pariisin metroissa. Ihan vielä ainakaan.
 

Sinä kudot minuun
reikiä katseellasi

Etten enää kuule
missä minun
sydänääneni

Yhtyvät sinuun

Selite: 
Tällaisina päivinä minulla on aikaa ikävöidä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyeälläkin runolla voi sanoa niin paljon,
kuten olet tässä tehnyt.
Kaunis..

Lyhyeälläkin runolla voi sanoa niin paljon,
kuten olet tässä tehnyt.
Kaunis..

 

Käyttäjän kaikki runot