puoli vuotta

Runoilija JoNNa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

siitä on nyt aika tarkalleen puoli vuotta.
se oli kostamista. aluksi.

meidän piti olla kahdestaan.
keksin muuta,
niin kuin säkin aina kun meidän piti nähdä.
meillä meni poikki.
vaikka mitään ei oikeastaan ollutkaan.
ei haittaa. hyvä vaan.

kävin pyörimään päivittäin samassa porukassa.
ei tehty oikein mitään, oltiin vaan.
opeteltiin ajamaan mopoa ja
pelaamaan vähän korttia.

kuunneltiin vähän musiikkia
ja kirjoiteltiin viesteihin pätkiä siitä.
siitä se sitten lähti.

”voi hitto kun sä oot
niin hyvännäköinen… <3”

epäsuoraa vihjailua..?
- ei suinkaan. suoraa sellaista.
ja se toimi.

sitten vaan joku ilta kysyit että mitä jos…?
ja tämä ”mitä jos…?” jatkuu vieläkin <3

Selite: 
<3 5kk <3 rakastan sua kulta <3 <3 <3 tää oli taas tällänen nopee vaa.. :D xD :/
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiiän tämänkii tapauksen :/ :)

Ja kumpa meist nyt taas olikaa parempi ajaa sit mopoo, häh? ;) Ja muistan senkii kerran ERITTÄIN hyvin ku siä olit PASKAHOUSU, SAMI voitti sinut... xD

"En tarvi mitään aineita,
sä oot mun huumeeni,
sä kiedot kätes kaulalle
ja tulen hulluksi,
mä tarvin sua,
sä oot mun huumetta,
kai tajuat sä sen?

VOI HITTO KUN SÄ OOT NIIN HYVÄNNÄKÖINEN! " <3

ja toi loppu oli ihana=
sitten vaan joku ilta kysyit että mitä jos…?
ja tämä ”mitä jos…?” jatkuu vieläkin <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
JoNNa Nimetön 26.2.2007 2 Runo
JoNNa Nimetön 13.11.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 13.11.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 21.10.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 3.10.2006 1 Runo
JoNNa puoli vuotta 27.8.2006 1 Runo
JoNNa petetyt 9.8.2006 2 Runo
JoNNa Nimetön 22.5.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 27.3.2006 0 Runo
JoNNa Nimetön 27.3.2006 1 Runo