Nimetön

Runoilija JoNNa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hiljaista.
sammutan television.
varmistan että kaikki nukkuvat.

hiivin ovelle.
kaikki on valmiiksi suunniteltu.
kävelen narisevat raput kellariin.

enää vaatteiden vaihto,
puen vaatteet jotka olen sinne jo aiemmin vienyt.

kävelen taas ovelle,
se aukeaa hiljaa. hyvä.
toinen ovi. se vähän kolahtaa.
pysähdyn ja kuuntelen.
hiljaista.
niin pitääkin, kukaan ei herännyt.

menen ulos.
puu pinojen taakse.
siellä ovat kengät, takki ja kypärä.
nekin vein sinne jo illalla kun muut olivat saunassa.

puen ne päälle,
ja teen soiton.

olet tulossa.
näin sen pitikin mennä.

vietämme aikaa yhdessä,
ja aamuyöllä menen takaisin kotiin,
ja teen kaiken takaperin.

hiljaista.
kukaan ei ole hereillä,
eikä tiedä mitä tein yöllä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*REPESIN*

Tää on ihan Jonnaa x'D kirjaimellisest siä teet vissii AINA tällee xD hurjat juonet sul aina :D kato, ettei radio jää päälle enää... ;D tai rämähä toista kertaa soimaa :D

ja jotaa riitoi ollu. :/

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
JoNNa Nimetön 26.2.2007 2 Runo
JoNNa Nimetön 13.11.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 13.11.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 21.10.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 3.10.2006 1 Runo
JoNNa puoli vuotta 27.8.2006 1 Runo
JoNNa petetyt 9.8.2006 2 Runo
JoNNa Nimetön 22.5.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 27.3.2006 0 Runo
JoNNa Nimetön 27.3.2006 1 Runo