Nimetön

Runoilija JoNNa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en oikein tuntenut sua.
olit ujo ja hiljainen.
mopo oli sulle kaikki kaikessa.
ja tietysti kaverit.
sen tiesin.

tutustuttiin.
et ollukkaan enää niin hiljainen.
mopokin oli käytössä vain silloin kun tulit meille.
kaverit jäivät vähän taka-alalle
-paitsi me kolme.

näimme toisemme melkein joka päivä.
enää olímme kahdestaan
-toisilla "oli muuta menoa".
ties mitä he arvasivat.

näemme joka päivä
-paitsi kun minulla on töitä,
tai partio.
mopolla tulen sinne.
ja sinä tänne.
kavereita nähdään
-joskus.

mutta olen ihan tyytyväinen.
rakastan sinua.
ja minulla on hyvä olla.

Selite: 
en tiiä.. jotaa sekoilen omiani taas... :) päälle puol vuotta ;D <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Löydän taas kaikki meijät neljä täst tarinast. :)

Tyttö on ihan rakastun :) <3

"kaverit jäivät vähän taka-alalle
-paitsi me kolme." = ja siitä se kaikki lähti :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
JoNNa Nimetön 26.2.2007 2 Runo
JoNNa Nimetön 13.11.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 13.11.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 21.10.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 3.10.2006 1 Runo
JoNNa puoli vuotta 27.8.2006 1 Runo
JoNNa petetyt 9.8.2006 2 Runo
JoNNa Nimetön 22.5.2006 1 Runo
JoNNa Nimetön 27.3.2006 0 Runo
JoNNa Nimetön 27.3.2006 1 Runo