Haikea prinsessa

Runoilija haikeinterveisin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sivelit pitkää tukkaani, kullan ruskeaa. Vannotit, että minua rakastat. Silti lähdit. Aina annoit ymmärtää, sanoit, lupasit, aina me yhdessä oltaisiin, sormeen sormuksen kultaisen pujotit. Enää ei ole mitään, kaikki painettu laatikkoon, kirjekuoriin, unohdukseen, voi kun voisin unohtaa.


Kiitos kovasti kaikille arvostelijoille! :) otan kommenttia ilomielin vastaan, kriittistäkin :>
 

Olipa kerran pieni prinsessa,
joka oli niin kovin haikea.
Omaa prinssiä kaipaili,
unissaan hän haikaili.

Kerran muuan prinssi,
etsi rakkauttaan.
Omakseen neidon,
nuoren haluaa.

Prinsessa kuuli uutisen,
riens’ prinssin luo kiiruusti.
Kertoi murheet, huolensa,
sai prinssin rinnalleen komean.

Prinsessa oli onnellinen,
meni prinssin kanssa kihloihin,
tulevaisuus yhteinen ihana,
on jo pian ovella.

Lapsiakin he hankkivat,
pieniä punaposkia.
Leikkivät he yhdessä kentällä,
vailla murheita turhia.

Prinsessasta tuli kuningatar,
prinssistä palatsin rakkauden kuningas.
Yhdessä he varttuivat,
vanhoiksi ja viisaiksi karttuivat.

Tää on tarina rakkauden,
vailla huolta murheita,
loppu on aina onnellinen,
niin kuin prinsessan ja prinssinkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloisen kaunis satumainen runo!

Kaunis runosi, puettuna satumaiseen asuun. Pidän tästä tyylistäsi! Joskus elämässäkin voi käydä näin. Löytävät prinssi ja prinsessa toisensa. Elämässä voi olla vaikeuksia, mutta rakkautta ne eivät sammuta.

 

Käyttäjän kaikki runot