Lupaan olla hiljaa

Runoilija 1da5ffb16cabcd698d9d5757272a73a5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005
Viimeksi paikalla: 24.7.2019 20:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään piti
korvissa soida Miles Davis
ja jonkun muun kanssa
olisin ikävöinyt sinua.
Liian monta päivää ja tyhjät kädet,
tyhjä sali ja Mozart

 
ei tänään soi
 

olet kaikkien mielestä ihana
juokset hienoissa kengissäsi
naurat niin kuin olisit onnellinen
ja toivot että kaikki huomaisivat

olen sattunut
kuulemaan huomaamattasi
kuinka huudat, riitelet
ja petät
enkä osaa olla
pahoillani puolestasi
koska minun ei tarvitse

sinulla on päälläsi
samanlainen paita kuin minulla
ylläsi sen huomaa jokainen
minun ei kukaan
"miten sä taas näytät niin nätiltä"

niinpä
miten sä taas näytät niin nätiltä
ja huomaamattasi elehdit
kuin haluaisit minunkin
pitävän sinusta

me emme sano toisillemme muuta
kuin "kiva nähdä"
vaikkei kummankaan mielestä ole

Selite: 
samalla tavalla minä ajattelen sinusta, pitäisitpä, vaikkei oikeastaan kiinnosta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot