Hei Mirja älä mee

Runoilija 1da5ffb16cabcd698d9d5757272a73a5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005
Viimeksi paikalla: 24.7.2019 20:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään piti
korvissa soida Miles Davis
ja jonkun muun kanssa
olisin ikävöinyt sinua.
Liian monta päivää ja tyhjät kädet,
tyhjä sali ja Mozart

 
ei tänään soi
 

On vaikea muistaa miten paljon rakastaa
kun muistoista on
vain puolet tallella
ja rakkaus muistoissa

Eikä se ikuisuudelta tuntuva aika
ole kuin pian neljä vuotta
Tässä iässä kuitenkin
pitkä aika jutella, viidesosa kaikesta

Minä haluan muistaa sinut
rakkaani
Ja sydämeni
ei ole entinen, vaan kaikessa mukana

Ennen olit ihan tässä, jokaisessa hetkessä
Kuitenkin muistan
odottaneeni sinua
vielä tänäänkin

Jos voitais jutella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

'On vaikea muistaa miten paljon rakastaa
kun muistoista on
vain puolet tallella
ja rakkaus muistoissa'

mä tiedän ton tunteen,
sen kun ei muista

'On vaikea muistaa miten paljon rakastaa
kun muistoista on
vain puolet tallella
ja rakkaus muistoissa'

mä tiedän ton tunteen,
sen kun ei muista

 

Käyttäjän kaikki runot