Nimetön

Runoilija 1da5ffb16cabcd698d9d5757272a73a5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005
Viimeksi paikalla: 24.7.2019 20:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänään piti
korvissa soida Miles Davis
ja jonkun muun kanssa
olisin ikävöinyt sinua.
Liian monta päivää ja tyhjät kädet,
tyhjä sali ja Mozart

 
ei tänään soi
 

hei vaan
me muututaan
pudotaan ja suututaan
nään unta
samaa kuin aiemmin
sitä missä on karhuja ja
sun kädessä vaahtosammutin

älä katso mua enää
kun en kuitenkaan katso takaisin
mä lähden etelään
ja vaihdan farkut hameeseen
unohdan alushousut
ja oon hameen alla alasti
eikä kukaan tiedä
eikä uskois vaikka kertoisin

kun en mä oo sellanen tyttö
en oo tyttö enää ollenkaan

ne sanoo
hei sä oot kohta kakskytviis
ihan kun se sais mut kiinnostumaan
mä haluun karata
ja olla hullu
en olla oikeestaan mitään
mitä pitää
”hei sä oot kohta kakskytviis”
no mitäs siit

hei vaan
sä saat suuttua
olla rauhassa ja muuttua
mun ei tarvi huolehtii
kun tiedän et sä selviit
sulle kelpaa kaikki
vihollisetkin

älä tuu mun perään
kun en kuitenkaan tuu takaisin
mä lähden etelään
vaihdan elämäni oikeeseen
unohdan sut
ja oon ekan kerran oikeesti mä
ja kaikki uskoo
ne uskoo heti kun näkee

kun mä oon tällainen tyttö
mä oon tällainen tyttö

ne sanoo
hei sä oot kohta kakskytviis
ihan kun se sais mut kiinnostumaan
mä haluun karata
ja olla hullu
en olla oikeestaan mitään
mitä pitää
”hei sä oot kohta kakskytviis”
no mitäs siit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän, runoilijan vapautta. Hyvä henki runossa. :)

 

Käyttäjän kaikki runot