Tammikuu

Runoilija sinisilma88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Edelleen sama, joka päivä uskova, toivova ja rakastava
 

En voi syyttää sinua mistään
en edes jaksa
sydämeni ei särkkynyt
mieleni ei järkkynyt
Et voi syyttää minua mistään
et edes jaksa
sydämesi ei särkynyt
mielesi ei järkkynyt
pari uutta muistoa
pari uutta ajatusta
vapaus ja hymy

Selite: 
Tai niin luulin, en ole ylpeä mutta minkäs teet. Olihan se kiva tammikuu. Mulla on ongelma J:llä alkavien kauriiden kanssa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot