Nimetön

Runoilija sinisilma88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Edelleen sama, joka päivä uskova, toivova ja rakastava
 

Monista pojista olen kirjoittanut
moneen joskus ihastunut.
Mutta miksi sinusta vaikeaa on kirjoittaa
sinuahan minä oikeasti rakastan.

Monille pojille olen kauniisti puhunut
moneen parhaita juttujani tuhlannut.
Mutta miksi sinulle en osaa puhua
kuusta, tähdistä ja maanpäällisestä taivaasta.

Sanoiksi on mahdotonta pukea
kuinka paljon rakastan, vain ja ainoastaan sinua.
Kirjoittaminen tuntuu tyhmältä
ei sinua voi kukaan runoilla vangita.
Puheeni vain vaikenee kun
kainaloosi tilaa teet.
Hiljaisuus kai siksi vallitsee
kun sydämeni sulle juttelee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot